Witam szanownych kolegów,zwracam się o fachowa poradę dotyczącą zakupu domofonu lub Wideodomofonu.Ogólnie wygląda tak dom jednorodzinny odległość 30m .Zamontowany był wideodomofon chiński zakupiony w Castoramie skusiłem się promocją cenową.Powiedziałem nigdy więcej, dosyć że szczelności bardzo nie było to piski i szumy a o możliwości ustawienia kamery nie wspomnę tylko pół sylwetki widoczne.Wideodomofon udało mi się zareklamować i będzie zwrot pieniążków bo producent już nie istnieje.Mam do was prośbę co byście polecili ,jaki model kwotę myślę przeznaczyć około 600zł na domofon .Czy w tej kwocie kupię już coś rozsądnego ? Obudowa musi być nad tynkowa w słupku.Myślałem też nad wideodomofonem ale czy w kwocie 1000zł jest możliwość kupić coś sensownego .Byłbym wdzięczny za pomoc.Tak naprawdę to na wideodomofonie mi nie zależy bo posiadam manipulator do alarmu TSI i kamerę która patrzy na furtkę ,chodzą słuchy że Satel wypuści moduł do obsługi wideodomofonu ale na chwilę obecną chciałbym coś sprawdzonego żeby zamontować bo brak komunikacji pomiędzy furtką a domem
P.s
Wpadł mi w oko na allegro domofon czy warto się zastanowić nad czymś takim
domofon+zasilacz, domofon jednorodzinny, RADBIT (4913714207)
P.s
Wpadł mi w oko na allegro domofon czy warto się zastanowić nad czymś takim
domofon+zasilacz, domofon jednorodzinny, RADBIT (4913714207)