Problem rozpoczął się nagle (oczywiście telefonik zaliczył kilka upadków w swojej karierze wraz z pokrowcem ale bezpośrednio po upadku wszystko było ok) tel. po prostu wyłącza się samoczynnie w dowolnym momencie czasami działa kilka godzin a czasami kilka chwil albo od razu po włączeniu a czasami w trakcie włączania, wyłącza się, objawem który zawsze towarzyszy przy wyłączaniu jest dziwne zachowanie ekranu tak jakby przyciemnia się oraz robi się "pikseloza" , jakiś pasek czarny pokazuje się w szerz ekranu i wtedy wyłącza się, zmiana romów nic nie daje :/ aha i przy mocniejszym naciśnięciu na ekran pojawiają się plamki różne takie "fale" ale znikają i ekran wygląda normalnie ....
wydaje mi się że prawie zawsze wyłącza się jak tylko włączę grę choć i bez włączania gry też ale rzadziej
Telefon zazwyczaj po nagłym wyłączeniu włącza się normalnie przez przyciśniecie power a czasami trzeba wyciągnąć baterię i włożyć bo power nie reaguje
FILMIK Z USTERKĄ
Proszę powiedzcie mi co może powodować taki problem co może być do wymiany w tym telefonie
wydaje mi się że prawie zawsze wyłącza się jak tylko włączę grę choć i bez włączania gry też ale rzadziej
Telefon zazwyczaj po nagłym wyłączeniu włącza się normalnie przez przyciśniecie power a czasami trzeba wyciągnąć baterię i włożyć bo power nie reaguje
FILMIK Z USTERKĄ
Proszę powiedzcie mi co może powodować taki problem co może być do wymiany w tym telefonie