Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Usterka instalacji elektrycznej VW LT 35

arek4588 24 Jan 2015 16:04 1950 5
  • #1
    arek4588
    Level 2  
    Witam,
    mam problem ze światłami w VW LT 35 a mianowicie chodzi o to że samochód po dłuższym staniu odpalił, chodzi wszystko dobrze. Po włączeniu świateł pali sie od razu bezpiecznik. Po wyjęciu wszystkich żarówek ten sam problem, wkładam bezpiecznik i od razu sie pali po włączeniu świateł. Patrzyłem czy kable się gdzieś nie stykają ale niestety nic nie znalazłem nie mam już pomysłów jaka może być przyczyna. Proszę o pomoc.
  • #2
    User removed account
    User removed account  
  • #3
    jmichux
    Level 12  
    arek4588 wrote:
    Witam,
    po dłuższym staniu odpalił, chodzi wszystko dobrze. Po włączeniu świateł pali sie od razu bezpiecznik. Po wyjęciu wszystkich żarówek ten sam problem


    Szukaj zwarcia, w mojej okolicy gryzonie nocne powodują podobne usterki.
  • #4
    leonov
    Level 42  
    Masz zwarcie, musisz szukać w wiązkach.
  • #5
    arek4588
    Level 2  
    problem występuje przy włączeniu świateł mijania. Kiedy włączam pozycje to nie wywala bezpiecznika.
  • #6
    mariolino33
    Level 10  
    Witam kolego ..jakis czas temu miałes problem z instalacja w LT ,mogłbys mi podpowiedziec jak rozwiazałes problem ? gdzie było te zwarcie poniewaz mam podobny problem.Pozdrawiam ...mogłbys mi ewentualnie wyslac smsa bylbym wdzieczny 791777868