Witam. Dzisiaj rano podczas podróży zajechałem na CPN. Po zapaleniu auta wyskoczył mi błąd "lo brake fluid" wiec myslalem że mało płynu hamulcowego to kupiłem i dolałem. Niestety błąd nie zniknął. W dodatku nie działa mi nawiew powietrza, reguluję moc dmuchawy i na wyświetlaczu pokazuje że się zwiększa lub zmniejsza ale w ogóle nie dmucha powietrze. Po dojechaniu do domu sprawdziłem wszystkie bezpieczniki po kolei, okazały się dobre. Kolejny problem to światła dzienne też mi nie świaca od tamtej pory. Plus od dziennych mam podpięty pod białoszary kabel pod skrzyną bezpieczników kolo akumulatora (dodałem zdjęcia podpięcia). Teraz przeciąłem kabel który idzie do tych świateł i podpiąłem go na chwilę bezpośrednio pod plus w akumulatorze co się okazało to nawiew oraz sterowanie nim działa
Wiec wina prawdopodobnie będzie w tym kabelku tylko co to za kabel ten białoszary bo to nie ja podpinałem te dzienne??Czy on jest zabezpieczony jakimś bezpiecznikiem i np te swiatla mogłyby zrobic zwarcie ( od tygodnia pojawiła się wilgoć od środka na ledach).