Przez przypadek usunąłem partycję Preload z Laptopa Lenovo R61i - model 8943-DKG. Wcześniej miałem zgrane 3 płytki z systemem i próbowałem z nich odzyskać system . I niestety mam problem. Pierwsza płytka wchodzi bez problemu . Potem woła o 2 płytka i po jej włożeniu man informację ,że to nie ta płyta. Tak na marginesie przy 2 próbie włożyłem 2 płytę jako pierwszą i jest dokładnie tak samo. Trzecia płyta z samym Windowsem XP nie chce się odpalić aby zainstalować samego Windowsa XP. Zastanawiam się czy faktycznie brakuje jednej płytki i co zrobić aby odzyskać system Windows XP wraz z partycję recovery. Czxy ktoś z was miał podobny problem i jak odzyskać partycję Preload s systemem XP.
Jak porównuję pliki to na 1 i 2 są takie same - ale robiłem je jako kopie jak tylko kupiłem kompa więc nie rozumiem dlaczego nagrały się dwie takie same płyty. 3 płyta to Recowery.
Proszę Was o pomoc.
Jak porównuję pliki to na 1 i 2 są takie same - ale robiłem je jako kopie jak tylko kupiłem kompa więc nie rozumiem dlaczego nagrały się dwie takie same płyty. 3 płyta to Recowery.
Proszę Was o pomoc.