Witam serdecznie wszystkich..
Mam pytanie moze nie zbyt ambitne ale podobno glupich pytan nie ma Smile
Pada mi wyswietlacz deski ( raz dziala raz nie ) Renault Scenic II 2004r
W Polsce nie mialbym z tym problemu ale nie za granica .. niestety jest ..
Chcialem go calkowicie wymienic ( swoj juz wykrecilem ) na taki sam tylko ze Scenic'a 2004/2005 ze zlomu.
I tu mam pytanie : czy nie bedzie taka wymiana stanowila problemu dla komputera , kluczyka itp.
Chodzi mi czy moge wymienic bez problemu caly modul wyswietlacza z innego auta . 2004/2005
Znajomy mechanik powiedzial mi, ze kazdy ma jakies sprzezone kody czy cos tam i taka wymiana jest niemozliwa - bo beda problemy z uruchomieniem auta , kluczykiem lub wyswietlanymi danymi ( pomijam stan licznika bo wiem ze to zapisane jest w module kazdego licznika i bede miec stan z licznika na ktory wymienie) .
Czy jak wymienie na inny to bedzie ok i bez dodatkowych problemow ?
Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam wszystkich
Slawek
Mam pytanie moze nie zbyt ambitne ale podobno glupich pytan nie ma Smile
Pada mi wyswietlacz deski ( raz dziala raz nie ) Renault Scenic II 2004r
W Polsce nie mialbym z tym problemu ale nie za granica .. niestety jest ..
Chcialem go calkowicie wymienic ( swoj juz wykrecilem ) na taki sam tylko ze Scenic'a 2004/2005 ze zlomu.
I tu mam pytanie : czy nie bedzie taka wymiana stanowila problemu dla komputera , kluczyka itp.
Chodzi mi czy moge wymienic bez problemu caly modul wyswietlacza z innego auta . 2004/2005
Znajomy mechanik powiedzial mi, ze kazdy ma jakies sprzezone kody czy cos tam i taka wymiana jest niemozliwa - bo beda problemy z uruchomieniem auta , kluczykiem lub wyswietlanymi danymi ( pomijam stan licznika bo wiem ze to zapisane jest w module kazdego licznika i bede miec stan z licznika na ktory wymienie) .
Czy jak wymienie na inny to bedzie ok i bez dodatkowych problemow ?
Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam wszystkich
Slawek