logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Technikum elektroniczne na ul. Gen Zajączka w Warszawie.

stk401 16 Maj 2005 19:05 16709 8
REKLAMA
  • #1 1498209
    stk401
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    Witam!
    Prosze o opinie na temat tej szkoły tych co chodzą i chodzili do zajączka..
    Czy rzeczywiście jest to najlepsze technikum lektroniczne w Warszawie??
    Mam zamiar się tam wybrać :D :D
  • REKLAMA
  • #2 1520974
    JVC
    Poziom 14  
    Ocena: 16
    Ogólnie dobra szkoła ale do starego Kasprzaka się nie umywa.
    Jak wytrzymasz pierwszy rok to powinieneś dalej sobie dać rade!?
  • REKLAMA
  • #3 1521419
    stk401
    Poziom 15  
    Witam!
    Co do Kaprzaka do masz racje :)
    Mój stary jak kończył Kasprzaka to zajączek to była lipa przy tej szkole teraz słszałem że jest inaczej ;(

Pozdrawiam!
  • REKLAMA
  • #4 3779926
    misiek_ud
    Poziom 11  
    Ja skończyłem to Technikum i powiem, że momentami było ciężko, a momentami łatwo jak wszędzie. Teraz kończę Politechnikę Białostocką i jest OK.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #5 4848822
    dodo444
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    witam wszystkich :)
    to jak to wkoncu jest z tym Technikum na zajączka jest lepsze od tego drugiego czy nie:|
  • #6 4851179
    Michal19881
    Użytkownik obserwowany
    Ocena: 62
    W technikum najgorszy jest IV rok bo i lekcje i matura i egzamin zawodowy wszystko na raz :(
  • #7 9999085
    iticracker
    Poziom 1  
    A kto wie jakie sa kryteria przyjecia? Jakie oceny?
  • #8 10342473
    ro_bb
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    Stary temat został odgrzebany. Regulamin rekrutacji na każdy rok jest ogłaszany gdzieś w lutym i jest on taki sam dla wszystkich szkół, różne sa przedmioty dodatkowo punktowane w zależności od profilu klasy. W tym roku z pewnością będą zmiany, bo zmieniła się formuła egzaminu gimnazjalnego.
  • #9 10343754
    _PREDATOR_

VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2306
    Wykopaliska!
    Konto firmowe:
    ELMAX
    Małe Przedmieście 20/4, Olesno, 46-300 | Tel.: 535 XXX XXX (Pokaż) | Strona WWW: http://ftp.interka.pl/~elmax/about.php

Podsumowanie tematu

✨ Technikum elektroniczne na ul. Gen. Zajączka w Warszawie jest oceniane jako dobra szkoła, choć niektórzy absolwenci uważają, że nie dorównuje dawnemu Technikum Kasprzaka pod względem jakości nauczania. Nauka bywa wymagająca, zwłaszcza w IV roku, kiedy odbywają się jednocześnie lekcje, matura i egzamin zawodowy. Kryteria przyjęć są ustalane corocznie i obejmują oceny oraz dodatkowe punkty za przedmioty zgodne z profilem klasy. W ostatnich latach zmieniła się formuła egzaminu gimnazjalnego, co wpływa na proces rekrutacji. Opinie są mieszane, ale szkoła przygotowuje do dalszej edukacji technicznej, np. na politechnikach.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA