Koledzy potrzebuję rady otóż Toyota Yaris 2002 ver. Francja, z centralnym zamkiem z kluczyka, podłączam moduł do otwierania z pilota sterowanie masą i zamyka i otwiera tylko drzwi prawe, jak wiadomo w drzwiach lewych jest siłownik master ale nawet nie drgnie. Do siłownika doprowadzone jest 6 przewodów , co robię nie tak że drzwi lewe nie działają z pilota.
Obszukałem całe forum i nie znalazłem odpowiedzi więc założyłem nowy temat nie odsyłajcie mnie do googla .
pozdrawiam
Z tego co się już zorientowałem potrzeba zamontować siłownik ( to co jest oryginalnie to tylko sterowanie ) do drzwi lewych ponieważ w zamku są tylko styki załączające drugie drzwi z siłownikiem i klapa tylna,tylko jaki siłownik będzie właściwy? ma ktoś doświadczenia z Yariską?
Obszukałem całe forum i nie znalazłem odpowiedzi więc założyłem nowy temat nie odsyłajcie mnie do googla .
pozdrawiam
Z tego co się już zorientowałem potrzeba zamontować siłownik ( to co jest oryginalnie to tylko sterowanie ) do drzwi lewych ponieważ w zamku są tylko styki załączające drugie drzwi z siłownikiem i klapa tylna,tylko jaki siłownik będzie właściwy? ma ktoś doświadczenia z Yariską?