Witam
Przymierzam się do zakupu pralki max 47 głębokiej.
Pralka dla 2 osób. hm 5 kg a może 6 kg?
Na pewno wyświetlacz, klasa A+++ i cena max 1400 zł.
Firmy które bałam pod uwagę to m.ni. słynny i najczęściej chyba kupowany Bosch. Ewentualnie Electrolux, LG - kurcze z LG mam właśnie problem - no bo pralki??
Chcemy oczywiście jakąś oszczędną. Tylko czy się da??
No i jak to jest z tą niby automatyką wagową. Niby w Boschu napisane, że ma, ale sprzedawcy mówią, że nie ma. Będzie się zdarzać pranie małych ilości rzeczy więc chyba to dobre rozwiązanie??
Padły oto takie propozycje z mojej strony:
Bosch Serie 6 VarioPerfect WLK24260PL
LG F10B8ND
Electrolux EWS11064SDU
Odrzucam marki Beko, Samsung i Indesit.
Może ktoś jest ktoś ostatnio kupował wąską pralkę i ma jakieś doświadczenia na co jeszcze zwracać uwagę. Nie urkywam, że Boscha oglądaliśmy i wydawał się najlepiej być wykonany.
Czekam na opinie, podpowiedzi.
Dziękuję
Przymierzam się do zakupu pralki max 47 głębokiej.
Pralka dla 2 osób. hm 5 kg a może 6 kg?
Na pewno wyświetlacz, klasa A+++ i cena max 1400 zł.
Firmy które bałam pod uwagę to m.ni. słynny i najczęściej chyba kupowany Bosch. Ewentualnie Electrolux, LG - kurcze z LG mam właśnie problem - no bo pralki??
Chcemy oczywiście jakąś oszczędną. Tylko czy się da??
No i jak to jest z tą niby automatyką wagową. Niby w Boschu napisane, że ma, ale sprzedawcy mówią, że nie ma. Będzie się zdarzać pranie małych ilości rzeczy więc chyba to dobre rozwiązanie??
Padły oto takie propozycje z mojej strony:
Bosch Serie 6 VarioPerfect WLK24260PL
LG F10B8ND
Electrolux EWS11064SDU
Odrzucam marki Beko, Samsung i Indesit.
Może ktoś jest ktoś ostatnio kupował wąską pralkę i ma jakieś doświadczenia na co jeszcze zwracać uwagę. Nie urkywam, że Boscha oglądaliśmy i wydawał się najlepiej być wykonany.
Czekam na opinie, podpowiedzi.
Dziękuję