Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Citroen Jumper 2007 furgon

wesoly2828 02 Mar 2015 18:43 3438 7
    wesoly2828
    Level 13  
    Witam. Czy wiadome jest gdzie znajduje się uchwyt holowniczy do mojego auta. Mam na myśli coś co się wkręca z przodu. Miałem dziś kupić w citroenie lecz panowie sprzedawcy rozmawiali ze sobą że czasami umieszczeają jakiś element w dziwnym miejscu. Dlatego zdecydowałem się wstrzymać z kupnem i zaczerpnąć porady. Wiadome bez tego w delegacji ani rusz. Korzystając z okazji prosiłbym o wyjaśnienie jak zdemontować antene ponieważ jadąc na myjnie mam problemy.
    AUTOGRZEBOLOG
    Level 15  
    A sprawdzałeś po prostu pod jedną z zaślepek zderzaka? za zwyczaj prostokątna lub okrągłą niewiele większą niż paczka zapałek, podważa się ją płaskim śrubokrętem i wkręca ucho holownicze które zresztą powinieneś mieć na wyposażeniu ;)
    wesoly2828
    Level 13  
    Chodzi mi właśnie o to ucho holownicze. Nie mogę go znaleźć. Gdzie z reguły jest schowane?
    AUTOGRZEBOLOG
    Level 15  
    Do 2006 montowane pod prawą lampa tuż nad ziemią w dolnej części zderzaka a w twoim roczniku za chiny nie widać, może być po tej samej stronie tylko lepiej ukryty hmm, chyba bez kleknięcia i rozejrzenia się nie obejdzie
    Anonymous
    Anonymous  
    wesoly2828
    Level 13  
    Jutro przepatrze wszystko dokladnie i napisze co z tego wyniklo
    wesoly2828
    Level 13  
    Niestety nie ma
    AUTOGRZEBOLOG
    Level 15  
    Nie no to niemożliwe, masz do niego książkę z instrukcją? tzn wyjaśnienie obsługi kokpitu, miejsca uzupełniania płynów i takie tam instrukcje zawarte w tej książce, auto musiało takową mieć bo nie chce mi się wierzyć że masz możliwość holowania tego auta tak jak się to okazało w moim fordzie z 65r!