marti_5 wrote: O matko - nie widziałem tego!
Czyli na pocieszenie dowiaduję się, że nie tylko ja mam taką opinię ta temat serwisu Audiopol. W całej mojej korespondencji pomimo moich wielu próśb nigdy nikt się nie przedstawił z imienia i nazwiska. I tu na forum też propagują taką formę. Tam pracuje "pan kierownik" albo "Serwis Audiopol". Ale w sumie miałbym to wszystko gdzieś i nie musiałbym się z nimi kontaktować, gdyby urządzenie pracowało prawidłowo. A dlaczego tak nie dzieje?
Szanowny Panie prosimy o informację czy odsyłał Pan urządzenie do serwisu ?
Tydzień temu w temacie założonym przez konkurencję pisałem, że mamy w promocji GMS-a 6501 i zaraz zacznie się wielki wywód na temat 6501 , nie trzeba było czekać zbyt długo.
Szanowny Panie prosimy o informacje czy odsyłał Pan urządzenie do serwisu Audiopol, ??
90% z opisanaych przez Pana ,, zaobserwowanych objawów '' nie występuje i nigdy z takimi się nie spotkaliśmy,
zaproponowaliśmy Panu kontakt z serwisem, serwis gdzie montował Pan urządzenie także ponawiał próby kontaktu z Panem , nigdy nie zdecydował się Pan nawet na to aby serwisant zobaczył czy coś takiego występuje,!!!
Oczywiście jak w poprzednim temacie chodzi o model GMS 6501 model 2013 -14
Uprzejmie informujemy że obecne modele 2015 to już siódma generacja modelu
GMS 6501 , nowa wersja z innymi funkcjami itd.
Z tego co pamiętamy raz wysłał Pan 3 maile do nas, a do serwisu Hondy gdzie montował Pan urządzenia nie zgłosił się ani razu,
Czemu nie chciał Pan podjechać do serwisu Hondy aby pokazać ,, zaobserwowane objawy ????
Wszystkie nasze produkty objęte są gwarancją a na terenie Polski mamy ponad 200 punktów dystrybucji, udzielamy wszelkiej pomocy technicznej oraz wsparcia gwarancyjnego, a także pogwarancyjnego.
Uprzejmie informujemy , że urządzenia wyposażone są w procesor angielskiej firmy ARM - CORTEX A9 800MHz dwurdzeniowy to jeden z najlepszych czipsetów , urządzenia GMS oferowane są na tych samych platformach co urządzenia znanej włoskiej marki PHONOCAR :
http://www.phonocar.com/news.php?news=334
Phonocar ten sam model co GMS 6501 :
http://www.phonocar.com/en/media-stations-and-multimedia/media-stations/media-station-led-digital-panel-6,8-antiglare-bluetooth-gps-module-built-in/VM034.html
Urządzenie to jest sprzedawane w tysiącach sztuk w Europie przez Włoską firmę
Natomiast Pan który opisuje swoje spostrzeżenia zarzuca między inymi :
To że posiada wejście karty micro SD , albo to że niema stop bo jak odtwarza płytę to on chce naciskać stop. 99% klientów / użytkowników niema problemu aby włożyć kartę micro SD do slotu GPS-u tego typu zarzuty są dziwne, i jest to tak zwane szukanie na siłę punktu zaczepienia,
Reszta objawów nie występuje
Ps: Czekamy na odpowiedź szanownego Pana użytkownika, który nigdy nie odesłał do nas urządzenia natomiast na prośby serwisu gdzie montował urządzenie aby podjechać i pokazać te dziwne objawy , podkreślam pokazać tylko urządzenie , nigdy się nie pojawił,
mimo próśb nie chciał się umówić , nie chciał pokazać czy coś przerywa , czy przycisk NAVI mu nie działa, po prostu nie podjechał ani razu do pobliskiego serwisu, ani tam gdzie montował ani nigdzie indziej, czekamy na wyjaśnienia z Pana strony,
dodam że jedyny kontakt z firmą Audiopol były to 3 maile wysłane do nas rok temu i kompletnie nic poza tym,
Pan ten także nie chciał aby firma CarAudi ani serwis gdzie montował urządzenie w jakikolwiek sposób sprawdziło urządzenie.