Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

huawei-e173s-2 - Miga regularnie krótko diodą, komputer go nie wykrywa.

10 Mar 2015 16:32 1458 12
  • Poziom 17  
    Witam!!
    Jeśli zły dział to przepraszam. Mam problem z tym modemem. Podpinam do komputera, ten go nie wykrywa. Dioda regularnie co ok. sekunde miga na zielono. gdy podepnę z włożoną kartą sim miga jw. tylko na niebiesko krótkie błyski. Zna ktoś ten problem i wie jak go rozwiązać??
  • Poziom 29  
    Po czym wnosisz, że komputer go nie wykrywa?
  • Poziom 17  
    Brak dźwięku wykrycia urządzenia i żadnych nowych urządzeń w menedżerze urządzeń. System Win xp sp3 jakby kto pytał.
  • Poziom 29  
    Wyjmij modem, zainstaluj aplikację Mobile Partner, zrestartuj komputer, włóż modem.
  • Poziom 17  
    Nie pomogło nadal to samo. :cry:
  • Poziom 29  
    Wrzuć screena z menedżera urządzeń z rozwiniętymi sekcjami stacje dysków cd-rom oraz porty com i lpt.
  • Poziom 17  
    huawei-e173s-2 - Miga regularnie krótko diodą, komputer go nie wykrywa.
    Cytat:
    oraz porty com i lpt.

    Tego to nie mam.
  • Poziom 29  
    A co siedzi w gałęzi modemy?
  • Poziom 17  
    Modem, wbudowany w laptopa.
  • Poziom 29  
    Masz możliwość sprawdzenia modemu na innym sprzęcie?
  • Poziom 17  
    Na innym lapku z win8 to samo. 2 błyski po sobie co ok sekunda.
  • Poziom 29  
    Skoro na żadnym urządzeniu modem nie jest wykrywany, to prawdopodobnie jest po prostu uszkodzony.
  • Poziom 17  
    Myślałem, że ktoś już się z tym spotkał.