Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
Europejski lider sprzedaży techniki i elektroniki.
Proszę, dodaj wyjątek elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Renault megane 1.6 8v 1998r

Energia42 12 Mar 2015 14:41 1341 4
  • #1 12 Mar 2015 14:41
    Energia42
    Poziom 2  

    Witam. Mam problem z Renault megane 1.6 8v 1998r a mianowicie po odpieciu akumulatora i podlaczeniu spowrotem przestala migac dioda od immo i szybko mruga kontrolka z zygzakiem. Immo prawdopodobnie odblokowane. Centralny z pilota działa inne podzespoly tez. Tyle ze nie da sie odpalic silnika. Moze ktos pomoze w czym jest problem jak szukac rozwiazania? Z góry dziękuję

  • #2 12 Mar 2015 19:24
    decybel91
    Poziom 38  

    Wypnij wtyk od ECU i zobacz czy nie ma zielonego.

  • #3 12 Mar 2015 23:20
    Energia42
    Poziom 2  

    Tzn? Gdzie znajduje sie ten wtyk? ]Link[/url]

    Dodano po 22 [minuty]:

    Jesli chodzi o sterowniki silnika to nie 2 dni temu go dezaktywowalem i wyczuscilem styki. Ale nic to nie dalo. Objaw ten sam:(

  • #4 13 Mar 2015 14:28
    10kilo
    Poziom 12  

    Energia42 napisał:
    Jesli chodzi o sterowniki silnika to nie 2 dni temu go dezaktywowalem
    że co?
    Energia42 napisał:
    jak szukac rozwiazania?
    pompa podaje paliwo?

  • #5 13 Mar 2015 18:13
    Energia42
    Poziom 2  

    Tak. Slychac jak prcuje.

 
Black Friday do -15%
Zamknij 
Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
Ferguson