Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Re: Counter Strike Global Offensive kłopot z grą zacina się.

B0sek 17 Mar 2015 10:27 2343 13
    B0sek
    Level 8  
    Witam.
    Podczas gry, gdy jestem w głównym menu, czyli tam gdzie są opcje itp. jak kliknę w jakąkolwiek opcję to mi zatnie, to samo podczas dołączania do serwera też tak jakby zacina i jak kliknę esc to też zatnie, więc nie wiem co z tym jest, ale to jest dziwne i tak już mam od dłuższego czasu, próbowałem chyba wszystkiego - nic nie pomogło, proszę o jakąś pomoc, z góry dzięki.

Dodam, że posiadam takie oto podzespoły:

Procesor AMD Phenom X4 960t be
    Pamięć RAM 4GB DDR3
    Karta graficzna Gigabyte Gtx 660 Ti 2GB DDR5 .
    B0sek
    Level 8  
    Counter Strike Global Offensive gra i raczej tylko w tej grze tak jest.
    B0sek
    Level 8  
    Płyta Asus M5A78L Le, zasilacz Corsair cx500 500w , dysk Seagate Barracuda ST1000DM003. Temp procka są dosyć małe nie ma dużych.Nie wiem co to ten Smart Dysku więc nie wiem jak też sprawdzić.A napięcia procka to chyba 1.2V + 2.5V i to jest jakieś napięcie We/Wy. Najlepiej daje screena :

https://obrazki.elektroda.pl/2941927200_1427125982.jpg

https://obrazki.elektroda.pl/6152522300_1427126031.jpg
    Anonymous
    Anonymous  
    B0sek
    Level 8  
    I dodaje też z HD Tune ten smart dysku ale nie wiem czy to jest to .

https://obrazki.elektroda.pl/5491231200_1427126397.jpg

Dodano po 36 [sekundy]:

Sprawdzałem ustawienia grafiki w grze ale to jakoś nic nie daje jak pozmieniałem to nawet gorzej coś ścinało jeszcze więc to jakaś masakra.

Dodano po 2 [minuty]:

A może to może być też przez to że mam starszy monitor i mam na te starsze wejścia VGA a nie na te cyfrowe a do kompa idzie do karty ta przejściówka taka biała bo inaczej bym nie podłączył,czy raczej nie . ?
    Anonymous
    Anonymous  
    B0sek
    Level 8  
    I też w takiej grze jak Dead Island podczas gry to czasem się robił czarny ekran na chwile,możliwe też pewnie że to przez monitor że na starsze wejścia pewnie jest podłączone a nie pod nowe jak karta ma na nowe wejścia. ?

Dodano po 20 [sekundy]:

Próbowałem to nic nie daje .. lol nawet format nic nie daje.
    Anonymous
    Anonymous  
    B0sek
    Level 8  
    Na zintegrowanej to raczej jej chyba nawet nie odpali haha po za tym nawet chyba nie ma tej zintegrowanej.

Dodano po 3 [minuty]:

A nie jednak jest ta zintegrowana ale wątpię żeby ta gra działała na zintegrowanej w ogóle.

Dodano po 14 [minuty]:

Próbowałem podłączyć ale się nie da ani przejściówką ani tym zwykłym wejściem vga.

Dodano po 4 [minuty]:

Zauważ też że płyta obsługuje pcie 2.0 a karta jest 3.0 . I do tego screen tego wejścia. Re: Counter Strike Global Offensive kłopot z grą zacina się.

Dodano po 50 [sekundy]:

Nie wiem czy to jest do tej zintegrowanej karty czy co nie mam pojęcia ale nie da się podłączyć do tego dziwne to.
    pawelr98
    Level 39  
    Bo ten port to jest port szeregowy RS-232 a nie D-sub.
    Ta płyta nie ma wyjścia D-sub.

Mimo iż programy przekłamują to warto by było pomierzyć za pomocą miernika napięcie linii +12V.

Dysk OK.
    B0sek
    Level 8  
    Nie wiem jak to zmierzyć, bo nie jestem jakimś informatykiem czy kimś tam.