Witam posiadam drukarkę Samsung CLP-365 i właśnie kończy mi się toner. Na alledrogo widziałem tonery i wieczne chipy. Chciałem zapytać głównie o te wieczne chipy. Na instrukcjach regeneracji na YT widziałem jak gościu zasypuje toner proszkiem i "wyciąga" stary czip i wymienia go na"wieczny", ale na alledrgo widziałem wieczne czipy po USB. Piszą tam że wystarczy uruchomić aplikację .exe i do drukarki zainstaluje się "coś" co nie będzie pokazywało poziomu toner i zawsze będzie 100%. I moje pytanie brzmi czy jak zainstaluje te oprogramowanie do drukarki kupione na alledrogo to czy jak kupię oryginalne tonery to dalej nie będzie zliczało ilości wydrukowanych stron i poziomu tonera i czy można to potem jakoś usunąć czy lepiej poczekać i kupić jak będzie ten sam chip i wymieniać do w tonerze, a nie instalować po USB.
PS. Znacie jakieś sposoby by otworzyć ten korek w tonerze czy trzeba wywiercić dziurę?
PS 2. Czy jak kupię sam toner i będę go cały czas dosypywać to będzie drukowało czy po prostu przestanie drukować bo drukarka będzie sygnalizowała 0% tonera i będzie konieczne kupienie wiecznego chipa??
Proszę Was o pomoc
PS. Znacie jakieś sposoby by otworzyć ten korek w tonerze czy trzeba wywiercić dziurę?
PS 2. Czy jak kupię sam toner i będę go cały czas dosypywać to będzie drukowało czy po prostu przestanie drukować bo drukarka będzie sygnalizowała 0% tonera i będzie konieczne kupienie wiecznego chipa??
Proszę Was o pomoc