Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

MSI GT70 2OC-1061 Windows 7, lagi i dziwne dźwięki

Nuklearny 31 Mar 2015 13:39 579 0
  • #1
    Nuklearny
    Poziom 7  
    Witam uprzejmie, od paru dni mam taki problem. Odtwarzając w przeglądarce(Firefox) film/plik dźwiękowy pojawiają się w tle jakieś piski, pogłosy, echo. Co dziwne, przy korzystaniu z systemowego odtwarzacza, żaden z tych błędów nie wyskakuje. Na kolejny dzień w trakcie odtwarzania calutki system się zawiesił na amen. Ctrl-alt-del, alt-f4, windows-r nic po prostu nie ruszało.

    Sądząc, że był to jakiś Spyware, zainstalowałem Spybot Search& Destroy(bezpośrednio ze strony safer-networking) Rkilla(i zrobiła się dziwna rzecz, bo choć pobrałem 1 plik Rkill, to w folderze pojawiły mi się wersje "Rkill x64" oraz, "Rkill for binary files".
    Odpaliłem Rkilla, potem Spybota, skan cośtam wykrył i kliknąłem fix all issues. Myślałem, że pomoże, ale zrobiło się jeszcze gorzej. Wyskakuje mi błąd Microsoft Framework'a, a system zawiesza się tak jak mówiłem wcześniej.
    Nie wiem czy jest to jakoś powiązane, ale w Windows Update wyskakuje mi komunikat, że jest ważna aktualizacja. Niestety nie mogę niczego zrobić, bo albo system znów się zawiesi, albo wyskakuje, że podczas aktualizacji wystąpił błąd.

    Nie wiem, czy to coś wniesie, aczkolwiek poza wymienionymi wyżej programami nie instalowałem niczego. System jest oczywiście oryginalny.

    Jeśli to coś zmienia to również wyskoczył mi Blue screen(Wcześniej tj ok miesiąca bluescreen strasznie często mi wyskakiwał). (jedyne podłączone urządzenie to modem Huawei E3131).