Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jaki telefon z dobrym aparatem do 1000zł?

Luks12 07 Apr 2015 21:22 3135 2
    Luks12
    Level 8  
    Witajcie,

myślałem o dobrej maszynie ze świetnym aparatem i możliwością kręcenie filmów w 4K do 1000zł.
    Myślałem o OnePluS One, ale za drogi.
    Co polecacie?

Dodano po 2 [godziny] 19 [minuty]:

Tak, rozeznałem się w cenach.
    To inaczej.
    Najlepszy aparat jaki jest możliwy w telefonie do 1000zł.
    Tutaj nasuwa się Nokia Lumia 930, Lumia 1020 inne.

Piszę do 1000 zł ponieważ w różnych sklepach różne ceny. Czy możecie polecić sprawdzony sklep z najniższymi cenami na ten telefon lub inne polecane przez Was. Bez żadnych sztuczek, trików itp.
    mirynda22
    Level 9  
    za 1000zl to nie ma co mowic o dobrym aparacie w tel . Jedyne co mozesz dostac to sredniej klasy telefon ze sredniej jakosci aparatem . Chyba ze postawisz na telefon malo znanej jakiejs chinskiej marki gdzie po gora miesiacu stwierdzisz ze byl to najgorzej wydany tysiac w zyciu
    Paweł1000
    Level 26  
    Oj kolego mirynda22, czy ty kiedykolwiek miałeś coś do czynienia z telefonami z Chin w cenie około 1000 zł? Jeżeli tak to proszę opisz konkretny przypadek, co niby było nie tak w tym Chińskim telefonie? Jaki to konkretnie był telefon?, może to nie był Chińczyk tylko polski chińczyk (a to nie to samo). Ja akurat polecam Chińskie telefony, (a miałem już polskie chińczyki, Samsungi, LG, HTC i w końcu zakupiłem prawdziwego Chińczyka (bo te polskie chińczyki to nie są prawdziwe Chińczyki, z polskimi często jest coś nie tak, a to bateria rozładowuje się w kilka sekund przy 30% naładowania, a to kiepska jakość rozmów do tego stopnia że jedna ze stron nie ma możliwości zrozumienia co osoba z którą rozmawia mówi, a to bardzo ciche dzwonki, a to słaba jakość dźwięku ze słuchawek, słaby aparat i pewnie jeszcze coś więcej, podobnie jak Samsung, HTC, LG). Ja akurat kupiłem Jiayu S3 (kupisz go w Polsce za 1049 zł., za tą cenę masz naprawdę fajny telefon: działające LTE, bardzo dobry wyświetlacz, mocny 64 bitowy ośmio rdzeniowy procesor, ram 2GB, dobry aparat Sony itp. Oczywiście jak nie potrzebujesz tak mocnego telefonu to znajdziesz coś tańszego w Polsce, i wcale to nie musi być Jiayu, jest sporo cenionych naprawdę dobrych telefonów produkowanych w Chinach, niektóre można upolować w Polskich sklepach. Zajrzyj na stronę http://telchina.pl/ a sam zobaczysz że jest sporo osób, o podobnym zdaniu co ja na temat telefonów z Chin, tam popytaj, a na pewno ktoś Ci coś doradzi.