Mam kłopot z chińskim samsungiem galaxy S5. Dałem się nabrać . Był elegancko opakowany jak oryginał. Były naklejki, plomby i loga. Niestety po 2 miesiącach odmówił współpracy. Widzi sim tylko z sieci VIRGIN i jeszcze ORANGE z Polski. Pokazuje wtedy zasięg i literkę R co oznaczałoby Roaming. Ale w ustawieniach pokazuje T-Mobile Chociaż pokazuje już zasięg to nadal nie można z niego dzwonić i do niego się dodzwonić. Nie wiem o co chodzi. Przecież nie miał locka bo nie był w żadnej sieci. Zmienić andro nie mogę bo się nie widzi z komputerem. Komputer nie może zainstalować do niego sterowników. No kaszana ogromna.
Stan piękny, żadnej rysy ale co z tego jak nic z nim zrobić nie mogę. Może macie jakieś sugestie?? Android 4.4.2, wersja pasma podst. G900FVZNU1AND1, Numer kompilacji KOT49H.G900FSKSU1ANCE, kompilacja niestandardowa 1406129219, model telefonu SM-G900F.
Stan piękny, żadnej rysy ale co z tego jak nic z nim zrobić nie mogę. Może macie jakieś sugestie?? Android 4.4.2, wersja pasma podst. G900FVZNU1AND1, Numer kompilacji KOT49H.G900FSKSU1ANCE, kompilacja niestandardowa 1406129219, model telefonu SM-G900F.