Słyszalem zestaw Eltax uiniverse, http://www.maximedia.pl/?c=kolumny_zestaw&p=eltax_universe nie słyszalem w zyciu duzo konstrukcji ale bardzo podobał mi się dzwięk tego zestawu, i teraz sie tak zastanawiam czy jakby kupowac to takie kolumny przednie jakie tam sa czy lepiej zrobic samemu przednie na (2 X peerlessach i vifa jakiejs), czy taki DIY bedzie lepszy od tego elatxa czy dac sobie spokuj i kupic w sklepie, nie problemem jest dla mnie zrobienie kolumn ani obliczenia itp. tylko czy takim zestawem DIY bede wyprzedzał o klase do przodu takie elatxy, wiem ze jest roznica w cenie bo tu cały zestaw około 1300zł a takie 2 kolumny to 1600zł, roznica w cenie jest ale czy w dziweku?
Słyszalem takze elatx atomic 10 subwoofer do jakiej innej fimy produkującej glosniki mozna porównac dzwiek z tego subwoofera??? Konkretnie do jakiego modelu glosnika, jak ktos wie albo w podobieństwie.
Słyszalem takze elatx atomic 10 subwoofer do jakiej innej fimy produkującej glosniki mozna porównac dzwiek z tego subwoofera??? Konkretnie do jakiego modelu glosnika, jak ktos wie albo w podobieństwie.