Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Carminat z Renault Scenic II - Nawigacja/wyświetlacz nie działa

DarekRz4 27 Apr 2015 14:43 3744 3
    DarekRz4
    Level 24  
    Witam.

Krótkie pytanie gdyż nigdzie nie mogę znaleźć- Czy to radio wyjęte z samochodu razem z wyświetlaczem i kablem systemowym łączącym je ze sobą da się uruchomić na stole ,czy musi być podłączone do samochodu ? Głównie interesuje mnie to czy włączy się wyświetlacz ?
    SZYMON BYDGOSZCZ
    Level 38  
    Jaki carminat ? Kolor czy monochrom ? Czy moze informe 2 ?
    DarekRz4
    Level 24  
    Witam.

Display jest kolorowy , natomiast jaki Carminat .......chmm no nie wiem . Na radiu oprócz naklejki z kodem kreskowym i numerami radia nie ma nic . Na płycie czołowej ma tylko napis "Carminat" na naklejce są numery radia na końcu których jest jeszcze "A 166- Security " ,ale czy to jest model czy część numeru to nie wiem .

pozdr.

ps. Problem jest taki że wyświetlacz jest martwy -radio gra normalnie. Drugi wyświetlacz podstawiony - nie świeci również . Dlatego pytam czy na stole wyświetlacz powinien się uruchomić ew. samo podświetlenie ?
    SZYMON BYDGOSZCZ
    Level 38  
    Daj foto radia i wyświetlacza.

Dodano po 1 [minuty]:

DarekRz4 wrote:
    Witam.

Display jest kolorowy , natomiast jaki Carminat .......chmm no nie wiem . Na radiu oprócz naklejki z kodem kreskowym i numerami radia nie ma nic . Na płycie czołowej ma tylko napis "Carminat" na naklejce są numery radia na końcu których jest jeszcze "A 166- Security " ,ale czy to jest model czy część numeru to nie wiem .

pozdr.

ps. Problem jest taki że wyświetlacz jest martwy -radio gra normalnie. Drugi wyświetlacz podstawiony - nie świeci również . Dlatego pytam czy na stole wyświetlacz powinien się uruchomić ew. samo podświetlenie ?

Czyli nic nie wiadomo - temat do kosza.