i jeszcz doplata za kolor lakieru . chyba okolo 700 zl
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thererafal_rx wrote:On kosztuje w Gdańsku 43900 (1.2 MPI) w podstawie.Znalazłem Hyundai i20 1.2 MPI (84 KM) 2015 za 50k. Kalisz.
rafal_rx wrote:tylko nowe, nierejestrowane, nie testowe. Kolega sądził się z Oplem (Astra Classic). Miała jedynie 1900km z groszami i z rabatem aż 20% Po czasie wyszła szpachla na prawym tylnym błotniku. Auto było pewnie uszkodzone w transporcie itp. bo wziął ją z salonu. Ja bez miernika lakieru nawet nie myślę ruszyć się po zakup auta. Nawet nowego bo ... przecież to Polska. Najgorsze jest to że wadę wykrył dopiero po 2latach gdy nadkole zaczęło mocno korodować. Czyli ma nowy bity wóz i nie ważne czy puknięty czy draśnięty. Każdy powie: robiony i wartość spada i to mocno.lub zarejestrowane ze znikomym przebiegiem.
machmichgut wrote:Po jeździe próbnej powiem że prowadzi i20!
machmichgut wrote:Punto szans nie ma a było z takim samym silnikiem.
machmichgut wrote:Honda ani grosza rabatu.
machmichgut wrote:Chcę kupić na spokojnie czyli zrobić coś czego nikt nie robi.
machmichgut wrote:wersja kabiny: 3d
machmichgut wrote:Za dużo było tak grzebane. Nie miałem też pewności ż4e silnik ten sam. Niby u niemców był zmieniany i wątpię by przekładali go z powrotem. Może zostawili inny. Na dodatek ona ma już pierwsze problemy więc nie żałuję. I tak zarobiłem a nowe to nowe i te 90KM to tak mało nie jest na takie małe autko. A Insiginia? Nawet gdyby miała gaz to i tak nie zejdzie mniej jak 15 w mieście.
machmichgut wrote:W Fiacie da się to przyciskiem (na stałe) wyłączyć, a jak w Oplu? Wierz mi, będziesz chciał to wyłączyć.Bez dopłat system START&STOP.
machmichgut wrote:Corsa D = Grande Punto... tylko w Puncie masz prosty i trwały silnik 8V FIRE, a w Oplu masz lubiący olej owoc współpracy z Koreańczykami (Daewoo - EcoTec), w dodatku w wersji TwinPort. Szkoda, że zrezygnowali ze StarJeta, pewnie by Ci się spodobał.Własnie dopatrzyłem Corsę i ładnie się zapowiada.
fiend_ wrote:Z tych wymienionych tu w temacie 6 biegowa Cee'd ze 100 konnym silnikiem wydaje się jedną z ciekawszych opcji, ale pewnie wyjdzie drożej i bardziej ubogo wyposażona niż Corsa w tej samej kwocie.
machmichgut wrote:Ojciec już mechaniora pytał ile kosztuje rozebranie podwozia z nadkol i plastików i konserwacja bitexami i innymi chemikaliami. A może chłop ma rację?