Witam, w tym tygodniu postawiłem system na nowo bo komputer już strasznie mulił( nie wiem czy to ma znaczenie ale win7). Na początku było wszystko ok, ale któregoś dnia( bo mecze się z tym już x) ale już sam nie mam pomysłu co jest powodem i jak to rozwikłać przestały się odtwarzać filmy na stronie YouTube (co ciekawe wszystkie inne "medialne" strony działają ok.. typu wrzuta, cda czy radia internetowe). Kolejna sprawa YouTube działa w małym okienku!(jak są te małe okienka reklamowe). Nie działa tylko na ich oficjalnej stronie. Wiec jaki może być tego powód?
Próbowałem już czyścić cache, przeinstalowywać przeglądarkę, flashe, Shockwave, Jave, czyścić rejestry i w ogóle.
Dodatkowo w tym samym dniu jak mi się to stało miałem problem z kamerka internetowa (bo to o lapka chodzi) wiec nie było sterownika, i jakiś czas po tym się to stało (ze przestała działać ta strona tzn. to wygląda tak jak by film miał się wyrenderować, widać kręcące się kółko, ale to trwaaa i trwaaa). Więc przeinstalowałem też sterownik, lub też próbowałem skasować, bez rezultatu.
Skończyły mi się pomysły dlatego odzywam się tu i liczę na jakieś rozwiązanie problemu bo może nawet to jest głupota, którą przeoczyłem, a zrobiłem przez przypadek.
Aha, problem występuje tylko i wyłącznie na przeglądarce z tytułu czyli Mozilla Firefox. Pobrałem Chroma od Google i tam wszystko jest ok i strona YouTube działa ok.
Poza tym na Mozilli wszystkie strony poza tą jedną działają w porządku.
BTW (do moda).
Liczę, że tym razem post jest zgodny z zasadami. Jeśli nie to jutro poprawię, proszę nie kasować.