Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Antena do Alana 48 plus multi

rychiel 03 May 2015 11:23 1284 2
    rychiel
    Level 10  
    Jestem amatorem CB i poszukuje Anteny do radia Alan 48 plus Multi o długości okolicy 1m.
    Znajomy poleca PRESIDENT MISSOURI ale czy to dobry wybór a jeżeli nie to prosze o inna propozycje
    marcin273
    Level 17  
    Ja kupiłem z rok temu do identycznego radia WILSONA LITTLE i działa super zasięg z rana to ok 10km mobile a bazę słyszę z okolo 30km . Poprzednia dołączona do radia rozpadła sie po dwóch latach znikło, skorodowało mocowanie cewki do magnesu, kolega jednak posklejał to sobie i wozi ją na aucie nadal jednak nie pamiętam jej nazwy. Ta którą polecił ci kolega ma niepotrzebnie skrócony bat drugą cewką
    Oczywiście wszystko zależy od miejsca jej usytuowania i jej poprawnego zestrojenia. Jeśli jednak chcesz wydać więcej kasy i mieć naprawdę dobrą antenę którą musisz zdejmować z dachu bo kradną ją okrutnie i która najlepiej pracuje przykręcona do dachu auta to bierz Santiago 1200.
    rychiel
    Level 10  
    a jest ktoś wstanie podać konkretna fajna antene w przedziale 80-120 cm? oczywiscie magnes i zasieg interesuje mnie od 8 do 15 km max