Witam forumowiczów!
Wielokrotnie przewijały się podobne tematy, ale dalej mam wątpliwości i nie mogę zdecydować.
Próbuję znaleźć coś ciekawego do nagłośnienia mojego pokoju, czegoś na co nie będę żałował wydanych pieniędzy.
Mój budżet wynosi maksymalnie 1300zł.
Potrzebuję: wzmacniacz + głośniki stereo
Pokój ma ok. 13m2 (rysunek w załączniku) czerwony kolor to miejsce gdzie chcę postawić kolumny.
Zestaw będzie wyłącznie do słuchania muzyki (electro, dubstep, metal, house).
Zależy mi na dosyć głębokim basie.
Sprzęt wręcz powinien być używany, bo zdaję sobie sprawę, że za tą cenę nic nowego i zarazem dobrego nie kupię.
Próbowałem szukać przetworników elektroakustycznych oraz wzmacniaczy na olx (Bielsko-Biała +50km), ale niestety nie mam rozeznania w sprzęcie audio i nie wiem czego dokładnie szukać.
Myślałem nad używanymi kolumnami podłogowymi np:
Tonsil Altus 300, 200
Tonsil Zeus
Jbl Es 80
Osoby które nie chcą nic wnosić do tematu proszę o ugryzienie się w język i darowanie sobie komentowania.
Liczę na pomoc z waszej strony!
Jeśli zapomniałem czegoś dodać to proszę pytać!
Wielokrotnie przewijały się podobne tematy, ale dalej mam wątpliwości i nie mogę zdecydować.
Próbuję znaleźć coś ciekawego do nagłośnienia mojego pokoju, czegoś na co nie będę żałował wydanych pieniędzy.
Mój budżet wynosi maksymalnie 1300zł.
Potrzebuję: wzmacniacz + głośniki stereo
Pokój ma ok. 13m2 (rysunek w załączniku) czerwony kolor to miejsce gdzie chcę postawić kolumny.
Zestaw będzie wyłącznie do słuchania muzyki (electro, dubstep, metal, house).
Zależy mi na dosyć głębokim basie.
Sprzęt wręcz powinien być używany, bo zdaję sobie sprawę, że za tą cenę nic nowego i zarazem dobrego nie kupię.
Próbowałem szukać przetworników elektroakustycznych oraz wzmacniaczy na olx (Bielsko-Biała +50km), ale niestety nie mam rozeznania w sprzęcie audio i nie wiem czego dokładnie szukać.
Myślałem nad używanymi kolumnami podłogowymi np:
Tonsil Altus 300, 200
Tonsil Zeus
Jbl Es 80
Osoby które nie chcą nic wnosić do tematu proszę o ugryzienie się w język i darowanie sobie komentowania.
Liczę na pomoc z waszej strony!
Jeśli zapomniałem czegoś dodać to proszę pytać!