Witam serdecznie, piszę ten temat ponieważ jestem już bezsilny i brak mi pomysłów. Mianowicie posiadam modem Huawei e3272, który użytkuje od jakiegoś czasu, do dziś... Do dnia dzisiejszego wszystko działało jak należy jednak dzisiaj zostałem postawiony przed następującym komunikatem "Połączenie z siecią nie powiodło się. Spróbuj później lub wyszukaj sieci ze strony ustawień sieciowych."
Uprzedzając pytania o zasięg powiem że jestem w zasięgu. Próbowałem już: restartu urządzenia, wracania do ustawień domyślnych, reinstalacji sterownika, nawet wyciągania i ponownego wkładania karty. Jestem bezradny i kompletnie nie mam pomysłu jak to naprostować. Zwracam się z gorącą prośbą o pomoc i sugestie. Z góry dziękuję
Uprzedzając pytania o zasięg powiem że jestem w zasięgu. Próbowałem już: restartu urządzenia, wracania do ustawień domyślnych, reinstalacji sterownika, nawet wyciągania i ponownego wkładania karty. Jestem bezradny i kompletnie nie mam pomysłu jak to naprostować. Zwracam się z gorącą prośbą o pomoc i sugestie. Z góry dziękuję