Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

amplituner Onkyo HT-RC660 - parowanie pilota onkyo do pracy z tunerem sat cyfra

didotom 26 May 2015 22:25 2316 1
    didotom
    Level 16  
    Czy ktoś może się oriętuje jaki kod będzie dla zmuszenia działania pilota z Onkyo HT-RC660 z tunerem cyfry + sagemcom DSi87?

według instrukcji z onkyo kod dla sagemcom sat to 01692, niestety nie działa, TV samsunga stary model le55c650 udało mi się zmusić, na elektrodzie znalazłem opisy, że onkyo pilot działa z tunerem cyfry + ale nie ma szczegółów jak tego dokonać

dziękuję z góry za pomoc,
    pozdrawiam
    didotom
    Level 16  
    didotom wrote:
    Czy ktoś może się oriętuje jaki kod będzie dla zmuszenia działania pilota z Onkyo HT-RC660 z tunerem cyfry + sagemcom DSi87?

według instrukcji z onkyo kod dla sagemcom sat to 01692, niestety nie działa, TV samsunga stary model le55c650 udało mi się zmusić, na elektrodzie znalazłem opisy, że onkyo pilot działa z tunerem cyfry + ale nie ma szczegółów jak tego dokonać

dziękuję z góry za pomoc,
    pozdrawiam

W instrukcji
    kody takie są podane:

SAT
    Sagemcom 01692
    Cyfra+ 00853, 01409

Wsparcie techniczne niestety nie było w stanie udzielić odpowiedzi,
    jeśli komus udało się na tunerze sat cyfry+ odpalic pilota onkyo będę zobowiązany za informację, serwis stwierdził, ze ok 20% może tunerów tylko działać, ale jakie niestety nie wiedzą, googlowałem ale nic nie znalazłem tylko ogólne informacje, że działa