Przepraszam, ale nie wiem gdzie tu się zakłada jakieś tematy i w ogóle. Strasznie nie umiem opanować tego forum. Ale błagam o pomoc.. Kiedy chcę włączyć film na kinomaniaku to strasznie mi się tnie. No i przeczytałam gdzieś, że trzeba zainstalować nowego Adobe Flash, no i chciałam pobrać i nic.. nie da się. Teraz chciałam wyczyścić komputer i chciałam pobrać Clenaner i też nie idzie. Co to może być? Daję fotę. Takie szare pole wyskakuje i nic.
Załączniki:
wwww.png(288.46 KB)
Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
Próbowałam jeszcze z kilku innych i to samo się wyświetla. Więc teraz już w ogóle zgłupiałam. Niee, internetu na pewno nie. Coś z tym laptopem się dzieje i nie wiem co.
Nie mam innej, oprócz Internet Explorer, która w ogóle się tak zacina, że nie da się wejść nawet na Google. A innej nie mogę pobrać, no bo nie mogę nic pobrać
Jeny. Ja nawet nie wiem, gdzie tego wszystkiego szukać w tym laptopie, ani co to w ogóle jest. Jakbyś mnie spytał, jak zrobić meksykańskie quesadillas albo tunezyjskie teppanyaki, wtedy mogłabym się rozpisać, no ale... -.-
Jestem biedną młodą kobietą, która nie rozróżnia dysku twardego od pamięci RAM, czy ROM, czy jakkolwiek ona się nazywa. Proszę, pomóżcie mi jakkolwiek,mówcie co mam wam podać to wam podam (o ile to znajdę), ale nie każcie mi wypisywać wszystkiego, bo po prostu tego nie wiem. Chciałam sobie tylko obejrzeć film... Głupi urlop. Mogłam siedzieć w pracy. -_-
Zrobiłam ten fix ale jak chciałam osunąć ten McAfee Security Scan Plus to znów wyskakuje mi szare okienko. A tego Revland Knowlege to w ogóle nie ma na liście programów.
Kolobos McAfee instaluje się najczęściej z Adobe Flash lub Adobe Air - na oficjalnej stronie pobierania Adobe jest domyślnie "zaptaszkowany". Możliwe, że instaluje się przy automatycznej aktualizacji w/w - tego nie sprawdzałem, aktualizuję ręcznie...
✨ Użytkownik ma problem z pobieraniem programów z dobreprogramy.pl, gdzie pojawia się szare okno i brak reakcji. Zgłasza również problemy z odtwarzaniem filmów na kinomaniaku, co może być związane z koniecznością zainstalowania Adobe Flash. Użytkownik korzysta z laptopa Toshiba Satellite L300-2CD i nie ma możliwości pobrania innych przeglądarek. W odpowiedziach sugerowane są różne rozwiązania, w tym skanowanie komputera za pomocą Malwarebytes i AdwCleaner, a także usunięcie McAfee Security Scan Plus, który może być przyczyną problemów. Użytkownik nie potrafi samodzielnie zidentyfikować specyfikacji sprzętu ani lokalizacji problemów, co utrudnia dalszą pomoc. Wygenerowane przez model językowy.