Witam. Poszukuję dość ciekawej rzeczy, mianowicie- jak nazywa się/jaki jest typ słupka stosowanego niegdyś przez TP do przyłącz kablowych? Słupek ten wygląda charakterystycznie i pełno ich wszędzie, jest to gruba metalowa rura wystająca z ziemi, na wierzchu ma pomarańczową puszkę przyłącz wyglądającą jak opakowanie zabawki z Kinder Niespodzianki. Chciałem się dowiedzieć jaki to model i jak takie coś wygląda w środku.
Serdecznie pozdrawiam
EDIT: Chcę, by temat ten był piękną, dużą dyskusją na temat telefonii stacjonarnej, central, nowych jak i starych, szaf i słupków kablowych, łącz abonenckich, jak realizowane są usługi typu Neostrada itd., ogółem o łączności
Zapraszam wszystkich do dyskusji!
Dziękuję koledze @atom1477 za punkty na podwieszenie tematu
UWAGA!
Prosimy serdecznie o podpisanie petycji w sprawie zachowania centrali elektromechanicznej Strowger przez Orange
Więcej informacji w tym poście!
Serdecznie pozdrawiam

EDIT: Chcę, by temat ten był piękną, dużą dyskusją na temat telefonii stacjonarnej, central, nowych jak i starych, szaf i słupków kablowych, łącz abonenckich, jak realizowane są usługi typu Neostrada itd., ogółem o łączności

Dziękuję koledze @atom1477 za punkty na podwieszenie tematu

Prosimy serdecznie o podpisanie petycji w sprawie zachowania centrali elektromechanicznej Strowger przez Orange
Więcej informacji w tym poście!