Witam, posiadam megane coupe 1. Pojechałem z żoną na plaże, zamknąłem normalnie auto z pilota i po jakimś czasie wracamy, chcę otworzyć z pilota i nic...samochód tylko świeci światłami awaryjnymi jak przy otwieraniu dwa razy ale niema trzasku otwieranych drzwi, przy zamknięciu równierz to samo 1 sygnał świetlny awaryjnych bez zatrzasku zamka. Udało się otworzyć auto przez uchylony szyberdach drutem za klamke. Samochód nie odpala, oczywiście kręci, prąd jest wszystko działa, szyby elektryczne się otwierają ,radio działa , zamknięcie samochodu jest niewykonalne,z pilota jak i z przycisku znajdujące się na desce,awaryjne światła też nie działają. Dodam też że auto miało durną blokadę kodową która uzbrajała się po 15minutach od wyłączenia silnika, polegała ona na tym że po wciśnieciu i przytrzymaniu przycisku od zamknięcią/otwarcia drzwi znajdującego się na desce trzeba było odczekać aż dioda "czerwone kółko" mignie 4 razy potem 3, 5 i 6razy i wtedy odaplić samochód. Ktoś jest wstanie pomóc?