Witam! Chodzi mi po głowie zakup wzmacniacza, a że nie śledzę rynku sprzętu audio oraz mam mocno sprecyzowane potrzeby, postanowiłem poprosić Was o pomoc.
Moje oczekiwania:
- powinien dawać możliwość odtwarzania muzyki przez Bluetooth (np. z telefonu);
- powinien być w stanie obsłużyć min. 2 strefy (chcę podłączyć głośniki w salonie i sufitowy głośnik w łazience);
- każda strefa powinna mieć możliwość osobnej regulacji siły głosu (przy jednoczesnym odtwarzaniu);
- wzmacniacz (razem z wszystkimi pokrętłami, etc.) nie może mieć więcej niż 35cm głębokości, najchętniej kilka cm mniej;
EDIT: dobrze by było (chociaż nie jest to absolutnie koniecznie) gdyby pilot był radiowy, bo mam problemy z czarną szybą w szafce i podczerwienią.
Nie jestem audiofilem, ale nie chcę też kupić byle czego.
Budżet: 2-3 tysiące, chętnie bliżej 2
Będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie!
Moje oczekiwania:
- powinien dawać możliwość odtwarzania muzyki przez Bluetooth (np. z telefonu);
- powinien być w stanie obsłużyć min. 2 strefy (chcę podłączyć głośniki w salonie i sufitowy głośnik w łazience);
- każda strefa powinna mieć możliwość osobnej regulacji siły głosu (przy jednoczesnym odtwarzaniu);
- wzmacniacz (razem z wszystkimi pokrętłami, etc.) nie może mieć więcej niż 35cm głębokości, najchętniej kilka cm mniej;
EDIT: dobrze by było (chociaż nie jest to absolutnie koniecznie) gdyby pilot był radiowy, bo mam problemy z czarną szybą w szafce i podczerwienią.
Nie jestem audiofilem, ale nie chcę też kupić byle czego.
Budżet: 2-3 tysiące, chętnie bliżej 2

Będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie!