Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

volvo s40 2000 wycie przy 60-80km

seb2011 21 Jul 2015 19:18 1512 4
    seb2011
    Level 10  
    Witam od pewnego czasu slychac dziwne wycie huczenie " łołołołołołołoło" przy 60-90 km potem jest normalnie nie ważne czy przy przyspieszaniu czy zwalnianiu pod górkę z górki na biegu luzie zawsze taki sam dźwięk , dodam ze wymieniłem już łożyska tył bez zmian ,potem przód bez zmian potem poduszki silnika ustały tylko stuki na dolkach wycie niestety zostało wymienione zostały gumki na sankach ,tez jest bez zmian , nawet zamienialem opony na inne i wycie bylo, co prawda opony zamieniłem tylko z tylu z przodu były stare . Sprawdzany byl pod kątem luzów na kolach i brak jakichkolwiek dolegliwości .Mam dosyć tego hałasu nie bede jezdzil 120km bo w tedy jest normalnie ,pomóżcie prosze .
    arnold2103
    Level 2  
    Miałem coś podobnego w Opel Vectra dwa razy:
    - raz poluzowane listwy od rynienek na dachu - ale to słychać bardziej przy przedniej szybie
    - drugi raz okazało się, że na tłumiku zerwana była guma i nie wiedziałem czy to silnik czy koła wyją właśnie w przedziale 60-80 km, był lekko przekręcony i wtedy wpadał w wibracje.
    seb2011
    Level 10  
    Witam dalej się borykam z tym tematem lecz wiem że to nie jest wina łożysk bo je powymienialem bez efektu, podejrzewam że to będzie opona
    Anonymous
    Anonymous