Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thererawka wrote:Witaj, zerknij do Menadżera urządzeń -> Mój komputer -> właściwości. Tam przejdź do kontrolera USB i sprawdź czy masz zaznaczone "zezwalaj na wyłączenie w celu oszczędzania energii". Może też być tak, jak u mnie jest. Mam bezprzewodową mysz. Jak lapka uśpię, a dotknę tylko myszki albo walnę w biurko, system odrazu wstaje. Powodzenia.
rawka wrote:Zaznaczyłem ale niestety nie działa :/Witaj, zerknij do Menadżera urządzeń -> Mój komputer -> właściwości. Tam przejdź do kontrolera USB i sprawdź czy masz zaznaczone "zezwalaj na wyłączenie w celu oszczędzania energii". Może też być tak, jak u mnie jest. Mam bezprzewodową mysz. Jak lapka uśpię, a dotknę tylko myszki albo walnę w biurko, system odrazu wstaje. Powodzenia.
dawox99 wrote:Spróbuj trochę inaczej. Wejdź w menedżer urządzeń tak jak mówi kolega i wejdź w "Myszki i inne urządzenia wskazujące" wejdź w okno "zarządzanie energią" i odznacz opcje "zezwól temu urządzeniu na wznawianie pracy komputera" - może w ten sposób coś się zmieni?