Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Vu+duo nie działające kanały po przyróceniu ustawień

27 Lip 2015 08:41 942 5
  • Poziom 9  
    Witam! Wczoraj wyszukałem serwisy na dekoderze Vu+duo.Po wyszukaniu nie odbierało kilka kanałów(tele 5,4fun),wiec stwierdziłem,że przywróce ustawienia wg daty.Po przywróceniu ustawien nie działają mi kanały,jest tylko czarny ekran.Co robić???
    Darmowe szkolenie: Ethernet w przemyśle dziś i jutro. Zarejestruj się za darmo.
  • Poziom 35  
    Jakie oprogramowanie masz aktualnie wgrane?

    Karty jakiego operatora używasz?

    Prawdopodobnie nie ustawiłeś emulatora do odbioru kanałów (cccam, oscam)

    Nic nie napisałeś jakiego emulatora używasz.

    Najpierw sprawdź czy masz dobre ustawienia satelity i sprawdź poziom sygnału, a później zajmij się ustawieniem emulatora.
  • Poziom 9  
    Oprogramowanie-STB
    Emulator-CCcam 2.3.0
    mam nc+
    sygnał około 65-85%

    Dodano po 3 [godziny] 25 [minuty]:

    jak się sprawdza czy są dobre ustawienia satelity i który cam mam wybrać żeby kanały działały?

    Dodano po 54 [minuty]:

    proszę o pomoc,zalezy mi na czasie!
  • Poziom 35  
    Nazwa wgranego oprogramowania nic nie mówi jakie, to jest oprogramowanie.

    Wejdź w ustawienia -> wyszukiwanie kanałów i tam sobie sprawdź ustawienie satelity.

    Jako cam wybierz cccam i powinno działać, o ile jest to szara karta tzw. cameleon.
  • Poziom 9  
    już działa,zrobiłem co moiliście i jest ok