Witam. Jestem nowym pracownikiem Spółdzielni Mieszkaniowej. Otóż moim zadaniem jest udzielanie informacji w sprawach technicznych. Firma montująca anteny i wzmacniacze robi to dość wolno i kiepsko. Wzmacniacz to Amigo Vector M 800 P36, a antenę montuje zwykłą kierunkową na maszcie. Ostatnim czasem dzwonią ludzie z pretensjami, że w kilku programach wyświetla się napis "brak sygnału" od godziny 20:00 do około 08:00 rano. Instalator telewizji DVB-T twierdzi, że Tarnów przeprowadza testy nowych kanałów (mux). Pisałem mail do Tarnowa do opiekuna nadajników to twierdzi, że nie przeprowadzają w takich godzinach żadnych prac. I tu pojawia się moje główne pytanie.
- Czy wzmacniacz Amigo Vector M 800 P36 jest w stanie dostarczyć dobry sygnał do odbiorników w ilości od 15 do 30?
Czytałem specyfikacje techniczną wzmacniacza. Niestety jestem nieobyty w sprawach DVB-T.
Pozdrawiam.
- Czy wzmacniacz Amigo Vector M 800 P36 jest w stanie dostarczyć dobry sygnał do odbiorników w ilości od 15 do 30?
Czytałem specyfikacje techniczną wzmacniacza. Niestety jestem nieobyty w sprawach DVB-T.
Pozdrawiam.