Witam Być może się powtarzają tematy ale nie do końca mam problem ze swoim dodge opiszę przyczynę mianowicie. Zajechałem zatankować samochód odpaliłem po 10m zgasł i już nie mogłem odpalić po kilku godzinach odpalił na 4zaworach 3 i 6 nie działał pojechałem na komputer pokazał uszkodzoną cewkę"C" wymieniłem cewkę i dalej to samo mechanik stwierdził że to Komp padł nie mogłem dokupić o takich numerach kompa kupiłem inny oczywiście jakiś BAD czy BODY komputer i stacyjkę też wszystko od innego ale od jednego auta problem w tym że koleś miał tam alarm bo jak wszystko poskładałem i podłączyłem zasilanie samochód zaczoł mi trąbić i mrugać ja nigdy nie miałem alarmu na swoich kompach alarmu nie mam pilota do niego Co mogę zrobić teraz proszę o pomoc .A jak to mi tak trąbiło to spróbowałem odpalić no i cud odpalił na 3sek i zgasł i teraz już nie chce nawet na te 3 sek odpalić czy może to cos związane być z tym alarmem czy tam immo. a może ktoś by zechciał naprawić mój stary Komputer przyczyna awarji na jednym kablu sygnałowym ciągle dochodzi sygnał do cewki proszę o poradę pomoc do osiwieje ze złości i przepraszam z góry za wszystko bo to moje pierwsze logowanie na forum pozdrawiam
Pierwsze logowanie na forum nie zwalnia Kolegi z zachowania prawidłowej pisowni.
Przeczytaj swój post i popraw składnię wyrazów w zdaniach.
Reg. 3.1.13. Dbaj o poprawność językową, zachowuj zasady netykiety. Nie wysyłaj wiadomości, które ciężko jest przeczytać i zrozumieć co druga strona miała tak naprawdę na myśli.
Mod.[CameR]
Pierwsze logowanie na forum nie zwalnia Kolegi z zachowania prawidłowej pisowni.
Przeczytaj swój post i popraw składnię wyrazów w zdaniach.
Reg. 3.1.13. Dbaj o poprawność językową, zachowuj zasady netykiety. Nie wysyłaj wiadomości, które ciężko jest przeczytać i zrozumieć co druga strona miała tak naprawdę na myśli.
Mod.[CameR]