Witam wszystkich!
temat juz poruszany na forum ale u mnie dzieje sie cos innego. Juz opisuje sytuacje.
Zaczelo sie tak ze nie dzialo mi podnoszenie szyby pasazera przyciskiem od strony pasazera a od kierowcy wszystko dzialalo prawidlowo. Postanowilem to naprawic i rozebralem przycisk pasazera, przeczyscilem i podlaczylem spowrotem i wszystko smigalo jak w zegarku
pochodzilo ze dwa dni ii lipa. szyba przednia pasazera przestala sie otwierac wogole, ani przyciskiem pasazera ani od strony kierowcy. W tym tkwi problem ze nie wiem co sie porobilo. Rozebralem prawy boczek aby dostac sie do silniczka i sprawdzic czy dostaje jakies napiecie i okazalo sie ze gdy wciskam przycisk od strony pasazera aby podniesc szybe napiecie wynosi 12V, aby opuscic silniczek dostaje napiecie polowkowe czyli -6V co za tym idzie silniczek nie zadziala. Natomiast przyciskiem od strony kierowcy nie ma zadnej reakcji. Bezpiecznik sprawdzalem i tez dobry. Ma ktos jakis pomysl co sie porobilo? Czy to wskazuje na uszkodzenie przycisku od strony kierowcy? prosilbym o pomoc i z gory dziekuje o udzielenie jakichkolwiek informacji.
temat juz poruszany na forum ale u mnie dzieje sie cos innego. Juz opisuje sytuacje.
Zaczelo sie tak ze nie dzialo mi podnoszenie szyby pasazera przyciskiem od strony pasazera a od kierowcy wszystko dzialalo prawidlowo. Postanowilem to naprawic i rozebralem przycisk pasazera, przeczyscilem i podlaczylem spowrotem i wszystko smigalo jak w zegarku