Zwracam się z prośbą o poradę w doborze potrzebnych urządzeń oraz schematu dla instalacji DVBT z jednej anteny dla kliku mieszkań w bloku.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theredeloite wrote:Skąd to zdziwienie ? , budynek z dziesięcioma mieszkaniami (odbiorcami) , opcja instalacji natynkowej w korytkach kablowych , dodam że jestem elektrykiem i posiadam 20 letnie doświadczenie w montażu instalacji elektrycznych. Zwyczajnie pytam o dobór potrzebnych urządzeń żeby nie zakładać każdemu osobno anteny na dach.
deloite wrote:dodam że jestem elektrykiem i posiadam 20 letnie doświadczenie w montażu instalacji elektrycznych
mihal2002 wrote:Jeszcze jak żyje nie spotkałem elektryka co by poprawnie zrobił instalację RTV-SAT. I tobie radzę daj sobie spokój. Weź kogoś kto ma czym dokonać pomiarów i dopasować odpowiednie elementy montażowe.
wow wrote:Ty rozłożysz okablowanie
deloite wrote:Zwracam się z prośbą o poradę w doborze potrzebnych urządzeń oraz schematu dla instalacji DVBT z jednej anteny dla kliku mieszkań w bloku.
deloite wrote:Zwracam się z prośbą o poradę w doborze potrzebnych urządzeń oraz schematu dla instalacji DVBT z jednej anteny dla kliku mieszkań w bloku.
mihal2002 wrote:A w jakim celu ten żel?