Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

sharp 25N42-E3 Głow wys. częst.

rudiszubert 03 Jun 2005 13:38 920 4
    rudiszubert
    Level 19  
    Jestem laikiem.Mam stary telewizor sharp 25N42-E3,który ma wstawiony TXT,ale nie ma tunera tv kabel.Czy można wstawić nowy tuner i ewentualnie jaki może być koszt Samego tunera, a jaki zlecenie naprawy specowi?
    Pozdr
    esesz83
    Level 19  
    Rozumiem ze chodzi ci o glowice w.cz. Mozesz wstawic kazda dowolna analogową i zasilaną 12V z pasmem kablowym (zeby zgadzal sie rozstaw nozek). Cena glowicy to ok. 30-40zl.
    rudiszubert
    Level 19  
    Jak pisałem jestem laikiem i mam takie pytanie odnośnie esesz83.Cz jak wsadzę taki co pasuje czy nie będzie problemów ze strojeniem i zapamiętywaniem kanałów.Dzięki za zainteresowanie.
    Pozdrawiam

Dodano po 2 [minuty]:

To nie nabijanie punktów Ale może ktoś wie jaki typ głowicy wc powinienem kupić do tego modeluTV
  • Helpful post
    esesz83
    Level 19  
    Konkretnego modelu głowicy ci nie powiem. Ale z tego co sie dowiedzialem to ta glowica jest zasilana z 9V.
    Napewno mozesz zalozyc glowice z pasmem kablowym i bedzie ono dzialalo!! Bez zadnych przerobek.
    W sklepie powiesz ze chciales glowice kablową zasilaną 9V do twojego sharpa. Najlepiej ja wylutuj i wez ze soba.
    rudiszubert
    Level 19  
    zamykam