Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jakie kolorowe urządzenie wielofunkcyjne wybrać w cenie 350-400 zł?

01 Sep 2015 15:02 2718 9
    Anonymous
    Anonymous  
    gda
    Level 11  
    Dzień dobry
    Widzę że faktycznie reklama już nabrała dzikiej formy zepsucia ;)
    Za te pieniądze żadne urządzenie nie będzie tanie w eksploatacji, zapomnij!
    I Canon i Brother wymienione wyżej to przez nas serwisantów nazwane są: domowe zabawki. Wiesz dlaczego? Jak masz czas, to się baw :), no i pieniądze :)

Dodano po 41 [minuty]:

coś co może da do myślenia https://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=14943778#14943778
    Anonymous
    Anonymous  
    Anonymous
    Anonymous  
    Anonymous
    Anonymous  
    Anonymous
    Anonymous  
    ToneryZaGrosze.pl
    Level 1  
    Myślę, że jak na cenę drukarki CANON MG5650 ~ 260 zł za urządzenie to 3 lata działania nie jest rozczarowaniem :D

Dodatkowo - widziałem u klientki - jakość wydruków (w tym zdjęć) jest bardzo sympatyczna, a cena dobrze działających tuszy z chipem i gwarancją jest bardzo niska.

Ja polecam.
    dzięcioł15
    Level 11  
    Skoro modele w cenie do 400 zł to zabaweczki, może warto zainwestować nieco więcej i kupić Brother DCP-T500W za 730zł? Opłaci się? Napisałem o tym w moim wątku, ale nie ma chętnych, by podzielić się opinią na temat tego sprzętu. Drukarka jest uzupełniana tuszem z oryginalnych buteleczek za 25-35 zł. 25 zł za trzy kolory + 35zł za czarny. Opłaca się?
    karinos83
    Level 2  
    Ja mam Epsona L365. Koszt ok. 600-700 zł. Sprawdza się rewelacyjnie i ma tanie tusze. Drukuje i skanuje szybko. Dodatkowo teraz trochę taniej można dostać, bo Epson ma promocję i zwraca do 240 zł kosztów zakupu.
    Anonymous
    Anonymous