Witam, problem polega na tym, że po uruchomieniu pc ekran pozostaje czarny, dioda w monitorze miga, po odpięciu karty grafiki wyświetla normalnie.
Niby wygląda na uszkodzoną kartę, ale wiatraczek karty się kręci, komputer nie sygnalizuje żadnego błędu, a poza tym na początku bios wywalał błąd "chassis was opened, please check or enter setup to clear" (z tym sobie poradziłem)
Czy to może być coś innego, niż karta?
Trochę mi tej karty szkoda, niby żadna rewelacja, ale...
Dodam, że monitor podpinałem pod płytę główną, karta nie ma wyjścia vga..
Nie pamiętam dokładnego modelu karty, a nie mam teraz pod ręką, ale to Geforce z serii 8, z dużym miedzianym radiatorem, dodatkowym zasilaniem i bodajże 512MB pamięci, płyta główna gigabyte, też nie pamiętam dokładnego modelu, ale coś z g33 w nazwie.
Dokładne dane podam później.
Niby wygląda na uszkodzoną kartę, ale wiatraczek karty się kręci, komputer nie sygnalizuje żadnego błędu, a poza tym na początku bios wywalał błąd "chassis was opened, please check or enter setup to clear" (z tym sobie poradziłem)
Czy to może być coś innego, niż karta?
Trochę mi tej karty szkoda, niby żadna rewelacja, ale...
Dodam, że monitor podpinałem pod płytę główną, karta nie ma wyjścia vga..
Nie pamiętam dokładnego modelu karty, a nie mam teraz pod ręką, ale to Geforce z serii 8, z dużym miedzianym radiatorem, dodatkowym zasilaniem i bodajże 512MB pamięci, płyta główna gigabyte, też nie pamiętam dokładnego modelu, ale coś z g33 w nazwie.
Dokładne dane podam później.