Okej, chcę zrobić ten wielki krok w życiu mojej kariery elektronicznej i zacząć tworzyć własne płytki, bynajmniej nie z muzyką, ale PCB.
Dorwałem dobre żelazko
I teraz wiem, że potrzebuję drukarkęATRAMENTOWĄ LASEROWĄ (poprawiłem, pomyliłem się pisząc pierwszy post) i jakiś specjalny papier do termatransferu, tak?
Niestety nie mam jak tej drukarki dostać, dlatego moje pytanie do sz. kolegów brzmi:
Jaką drukarkę LASEROWA opłaca mi się na ten moment kupić, tak by mi posłużyła długo tylko do robienia płytek a koszty jej eksploatacji i tuszu były minimalne:?: Najlepiej z popularnego portalu aukcyjnego.
Resztę w miarę ogarniam, bo jeszcze muszę kupić:
- laminat miedziany
- ten papier... kredowy tak?
- wytrawiacz B, taki biały proszek...
aha i chodzi mi konkretnie o te koszty zakupu drukarki i jaką polecacie, bo samą metodę już sobie wygooglam, bo o tym jak wytrawiać jest mnostwo w sieci, tylko nie wiem jaki sprzęt KUPIC

Dorwałem dobre żelazko

I teraz wiem, że potrzebuję drukarkę
Niestety nie mam jak tej drukarki dostać, dlatego moje pytanie do sz. kolegów brzmi:
Jaką drukarkę LASEROWA opłaca mi się na ten moment kupić, tak by mi posłużyła długo tylko do robienia płytek a koszty jej eksploatacji i tuszu były minimalne:?: Najlepiej z popularnego portalu aukcyjnego.
Resztę w miarę ogarniam, bo jeszcze muszę kupić:
- laminat miedziany
- ten papier... kredowy tak?
- wytrawiacz B, taki biały proszek...
aha i chodzi mi konkretnie o te koszty zakupu drukarki i jaką polecacie, bo samą metodę już sobie wygooglam, bo o tym jak wytrawiać jest mnostwo w sieci, tylko nie wiem jaki sprzęt KUPIC