morfi020 wrote:obys nie dowiedział sie jednak co to znaczy konkretny strzał w plastikowym kolektorze...mi nie chodzilo oto ze mam mi chodzilo o to ze w mojeje octavii jest plastikowy kolektor ssacy to podobno mialo sie psuc ??
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over there7323824 wrote:na gazie będzie chodził normalnie -zwłaszcza na sekwencji-ale wtryskiwacze benzynowe wcześniej czy póżniej się skończą.Dla tego nie zaleca się gazu do GDI,FSI i innych takich wynalazków.
helmud7543 wrote:Będziesz zabijał reduktory ciągłym awaryjnym odpaniem zimnego na gazie.
frendzelzlasu wrote:helmud7543 wrote:Będziesz zabijał reduktory ciągłym awaryjnym odpaniem zimnego na gazie.
Właśnie to miałem na myśli dodając wstępne ogrzanie cieczy webastem lub grzałką a niedużo trzeba bo wystarczy 15°-20°C a potem silnik i tak się nagrzewa a latem można palić z gazu.
frendzelzlasu wrote:Moje dywagacje wywodzą się z tej przyczyny że jak mi się spodoba jakiś samochód to nie ma takiego człowieka który byłby w stanie mnie przekonać stwierdzeniem "kup se lanosa abo pande w gazie i kłopot z głowy" a niestety Twój post jest w tym stylu.
Auto do którego się sposobie występuje z automatyczną skrzynią tylko niestety w parze z silnikiem gdi a jeszcze nie rozkminiłem czy MPI da się sparować z automatem.