Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

lumia 920 nie włącza się-ustawienia fabryczne

04 Paź 2015 10:01 882 2
  • Poziom 2  
    Witam. nie wiem czy to odpowiedni temat ale jestem tu nowy. Mój problem polega na tym, że na mojej nokii lumi 920 miałem zainstalowany Windows phone 10 (wersje build, czy jakoś tak) wcześniej był WP 8.1. Po pewnym okresie użytkowania chciałem przywrócić telefon do ustawień fabrycznych i się zaczęło... Telefon sam się wyłączył, jak gdyby nigdy nic, na ekranie pojawiły się dwa tryby i pasek stanu, czyli wszystko tak jak być powinno. Niestety pasek stanu powoli dochodzi do mniej więcej 1/3, zatrzymuje się na dłuższy czas i nagle błyskawicznie dochodzi do końca po czym na ekranie pojawia się smutna buźka ":-(" i cały proces powtarza się w nieskończoność. Nie jestem pewny ale mogłem źle ocenić stan baterii przed resetem i nie wykluczone że bateria po prostu padła podczas operacji. Co robić? jakiś ratunek?
  • Moderator - GSM
    Sprawdzić napięcie baterii, jeśli jest dobre to wgrać nowe oprogramowanie.
  • Poziom 2  
    problem z tym ze nie mogę się połączyć z laptopem (windows 7) po podpięciu kabla do komputera od razu rozpoczyna operacje resetu ostawień. Może jakaś kombinacja klawiszy która przeniesie mnie do ustawień serwisowych?
    P.S
    Hard reset i soft reset nie przynosi żadnych efektów

    Dodano po 1 [godziny] 21 [minuty]:

    Nieaktualne!
    Udało mi sie połączyć z komputerem i po 30 minutach Windows Device Recovery Tool
    postawił moją starą poczciwą nokie na nogi i przywrócił do poprzedniej stabilnej wersji.
    Zamykam temat