Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereModerated By tzok:Proszę panować na językiem. Naprawdę da się wypowiadać bez używania wulgaryzmów.
3.1.5-3.1.7 Nie wysyłaj treści, które powodują celowo konflikty na forum i naruszają dobre obyczaje. Nie wyzywaj drugiej strony dyskusji, nawet jak posiadasz odmienne zdanie.
groszek1994p wrote:Czyli wnioskuję, że to była pierwsza wymiana oleju odkąd masz to auto i tak na prawdę nie wiesz co było wlane wcześniej.mam go pół roku. Przed wymianą był wlany jakiś castrol 10 w 40.
Moderated By domex32:3.1.11. Nie wysyłaj wiadomości, które nic nie wnoszą do dyskusji. Wprowadzają w błąd, są niebezpieczne czy nie rozwiązują problemu użytkownika.
Regulamin:
Pkt. 3.1.5-3.1.7 Udzielamy się na publicznym forum, na którym panują pewne zasady, oraz regulamin, i tego trzeba się trzymać.
Takie słownictwo jest w tym wypadku nie dopuszczalne i może godzić w i drugich użytkowników. Wystrzegaj się takich sformułowań.
Regulamin.
Zasady działu.
robokop wrote:Chciałes auto do pływania, było sobie Renault kupić. Kupiłeś pseudosportowe, w dodatku małe - jeździ się jak wozem drabiniastym. To jedno - można przełożyć zawieszenie z Corsy B, ale nią też za rewelacyjnie się nie jeździ. Drugie - skoro silnik dymi i pali ponad miarę, a ciśnienie sprężania sięga 9atm - naprawa mało opłacalna. Taniej wyjdzie poszukać sprawnego silnika do wymiany. W każdym razie dolewanie jakichkolwiek specyfików, czy wymiana na siłę elektroniki silnika nic tu nie pomoże.
groszek1994p wrote:
Chciałem Tigre i mam tigre. A że próbuje ją wskrzesić to nie komentuj tego bo spływasz z tematu i nie pomagasz. Jest mój wybór a nie Twój. Tu Moderator powinien nosa wsadzić... na takich ludzi ... Wróćmy do tematu, co dalej mogłbym zrobić ?
groszek1994p wrote:Właśnie dlatego, że to tylko kwestia czasu kiedy skończy się to tak jak w Twoim przypadku.Dlaczego głupota ?
groszek1994p wrote:Z tego co piszesz to niestety obawiam się, że użyłeś niewłaściwego czasu - otóż "miałeś Tigrę". Jeśli koniecznie upierasz się przy tym aucie, to szukaj innego silnika i kogoś kto Ci wymieni (ale przy wartości tego auta wydaje mi się to nieopłacalne).Chciałem Tigre i mam tigre.