Chce kupić telewizor z wbudowanym androidem ale mam problem bo chce żeby był dość tani ale żeby niebrakowało mu wszystkich funkcji androida tv. Telewizor chce 32 calowy.Patrzyłem już na allegro i było drogo dopiero w euro czy w media markt był jakiś 32 calowy z androidem z promocją z 1700 zł dali na 1500zł ale mój tata może mi nie kupić, pomocy dajcie jakieś modele tanie i dobre 32 calowe ale koniecznie z androidem wbudowanym pomocy !!!!!!
1. Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor? około 15m²
2. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora? około 2 metry
3. Ile osób zasiada przed telewizorem? jedna
4. Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu? wprost i bokiem
5. Telewizor ma stać czy ma wisieć? stać
6. Jak słońce świeci w pokoju? mocno w upalne dni ale mam rolety i mogę je zastosować, więc nie ma problemu
7. Jaki masz obecnie telewizor? telewizor daewoo 21 cali (popsuty)
8. Co chcemy aby telewizor posiadał? androida, oczywiście wbudowany android nie tv box android
9. Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora? odbiornik dvbt lub dekoder Cyfrowy Polsat (antena na dachu)
10 .Jakie urządzenia? dvbt, pendrive, mysz, klawiatura, pad (gamepad), może głośniki
11. Ile godzin dziennie ma pracować telewizor? dużo (około 5-8 godzin)
12. Preferujesz matrycę matową czy błyszczącą? obojętnie
13. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? motoryzacja, technika, nowoczesność typu gadżety jakieś, seriale
14. Czy zamierzasz serfować po internecie? tak
15. Czy zamierzasz grać w gry - jeśli tak to ile % dziennie? tak np. w jakieś wyścigówki 45-70%
16. Preferencje co do marki? nie mam byle dobrze działało (moja rodzina ma LG bez androida, ale smart tv)
17. Preferencje co do wielkości? 32 cale
18. Co Cię denerwuje w telewizorach? nic, chyba spełniają moje wymogi
19. Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień? w dzień
20. Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup? 1500zł albo nawet taniej (widziałem w euro 32 cale z androidem za 1500 zł był na przecenie z 1700zł)
21. Czy telewizor ma mieć 3D - jeśli tak to jakie, pasywne czy aktywne? raczej nie
1. Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor? około 15m²
2. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora? około 2 metry
3. Ile osób zasiada przed telewizorem? jedna
4. Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu? wprost i bokiem
5. Telewizor ma stać czy ma wisieć? stać
6. Jak słońce świeci w pokoju? mocno w upalne dni ale mam rolety i mogę je zastosować, więc nie ma problemu
7. Jaki masz obecnie telewizor? telewizor daewoo 21 cali (popsuty)
8. Co chcemy aby telewizor posiadał? androida, oczywiście wbudowany android nie tv box android
9. Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora? odbiornik dvbt lub dekoder Cyfrowy Polsat (antena na dachu)
10 .Jakie urządzenia? dvbt, pendrive, mysz, klawiatura, pad (gamepad), może głośniki
11. Ile godzin dziennie ma pracować telewizor? dużo (około 5-8 godzin)
12. Preferujesz matrycę matową czy błyszczącą? obojętnie
13. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? motoryzacja, technika, nowoczesność typu gadżety jakieś, seriale
14. Czy zamierzasz serfować po internecie? tak
15. Czy zamierzasz grać w gry - jeśli tak to ile % dziennie? tak np. w jakieś wyścigówki 45-70%
16. Preferencje co do marki? nie mam byle dobrze działało (moja rodzina ma LG bez androida, ale smart tv)
17. Preferencje co do wielkości? 32 cale
18. Co Cię denerwuje w telewizorach? nic, chyba spełniają moje wymogi
19. Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień? w dzień
20. Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup? 1500zł albo nawet taniej (widziałem w euro 32 cale z androidem za 1500 zł był na przecenie z 1700zł)
21. Czy telewizor ma mieć 3D - jeśli tak to jakie, pasywne czy aktywne? raczej nie