Witam,
Mam ogromna prośbę i proszę o pomoc moja Astra zaczyna zle odpalać, gaśnie podczas jazdy, szarpie na wolnych obrotach, na biegu jalowym falują obroty. Wyczyszczona przepystnica, wymienione filtry, wymienione swiece jedna swieca zle sie wkrecala ale sie udało ja zamontować. Czy ktos cos wie na ten temat co może byc przyczyna takich dolegliwości?? Jeszcze kola jakos dziwnie stukaja przy hamowaniu.
Bardzo proszę o pomoc.
Mam ogromna prośbę i proszę o pomoc moja Astra zaczyna zle odpalać, gaśnie podczas jazdy, szarpie na wolnych obrotach, na biegu jalowym falują obroty. Wyczyszczona przepystnica, wymienione filtry, wymienione swiece jedna swieca zle sie wkrecala ale sie udało ja zamontować. Czy ktos cos wie na ten temat co może byc przyczyna takich dolegliwości?? Jeszcze kola jakos dziwnie stukaja przy hamowaniu.
Bardzo proszę o pomoc.
Moderated By CameR:"(...)pali sie check(...)" - Zrobiono diagnostykę?
Reg. 3.1.15. Nie pytaj od razu na forum, jeśli samemu nic wcześniej nie sprawdziłeś lub nie podjąłeś próby samodzielnej diagnozy. Pamiętaj, że porady są udzielane w sposób zdalny przy braku fizycznego dostępu do urządzenia, problem musi być bardzo dobrze opisany i zrozumiany przez użytkowników, a tytuł powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.