Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

ominięcie immobilizer Honda Civic

natusia_1 07 Jun 2005 23:36 24821 8
    natusia_1
    Level 2  
    Proszę o pomoc! Czy istnieje jakaś możliwość naprawy lub usunięcia immobilizera w Hondzie Civic z 1997 roku? W salonie Hondy powiedziano, że trzeba wymienić cały system.
    natusia_1
    Level 2  
    Tak, jest to fabryczny immobilizer.
    sadek_eskom
    Level 11  
    powiedz mi najpierw co sie z nim dzieje bo nie umiem usunac ale da sie skopiowac jakis a potem skopiowac kod do klucza i w sumie wychodzi na to samo inaczej jest lipa
    Loker
    Level 39  
    Dziwne, kiedys grzebalem sie w schematach tej Hondy (koszmar :-( ) i wyraznie byly zaznaczone miejsca podlaczenia opcjonalnego immobilizera. Z tego co pamietam, czesc elektryki rzeczywiscie trzeba by bylo podmienic, ale wcale nie tak duzo. No ale w serwisie zapewne wiedza lepiej...
    sadek_eskom
    Level 11  
    moj kuzyn w civie tez z 97 r po zgubieniu kluczyka wlozyl czerwony do stacyjki i bylo po wszystkim ale udalo sie skopiowac z innego immobilisera a potem dorobic klucz z wgranym z tegoz autka i hula
    bohun555
    User under supervision
    natusia_1 wrote:
    Proszę o pomoc! Czy istnieje jakaś możliwość naprawy lub usunięcia immobilizera w Hondzie Civic z 1997 roku? W salonie Hondy powiedziano, że trzeba wymienić cały system.

Jezeli jestes zainteresowany usunięciem wpisu immo daj znać na bohun555(_at_)tlen.pl
    Arczi3
    Level 13  
    wylutowac plytke w sterowniku i bedzie gadal
    szykus4
    Level 8  
    Wiem, że odkopane ale może autor ostatniego postu jeszcze tu przebywa.
    Możesz dokładnie powiedzieć o która płytkę chodzi.
    Mam kluczyk matkę a samochód będzie jeździł dokładnie jeszcze dwa miesiące i,, do rzeki"
    Chce jeszcze te dwa miesiące przechulac na ,,matce" i niewidze sensu dorabiania i zgrywania kluczyka.
    Za odpowiedz z góry dziękuję!