Zakupiłem myszkę Myszka GRACZY TRACER GHOST LE Avago5050 i podłączyłem do mojego komputera. Od tamtej pory zdarza się, że windows się nie uruchamia. Po włączeniu komputera pokazują się wszystkie tabelki i w momencie jak powinien się pojawić znaczek windowsa pojawia się tylko czarny ekran z "_" po lewej o góry. Czekanie nic nie daje.
Zauważyłem, że taki problem zaczął się pojawiać od kiedy mam nową myszkę, odłączyłem ją więc od komputera i wtedy komputer uruchamia się bez najmniejszych kłopotów. Po uruchomieniu Windowsa wtykam myszkę i wszystko działa (Windows, mysz).
Myszkę podłączałem do różnych portów USB i za każdym razem problem występował.
Czy to znaczy, że myszka jest uszkodzona? Czy ktoś miał taki problem? Czy mogę taką myszkę oddać na gwarancję? Czy jest sposób żeby rozwiązać samemu taki problem?
Zauważyłem, że taki problem zaczął się pojawiać od kiedy mam nową myszkę, odłączyłem ją więc od komputera i wtedy komputer uruchamia się bez najmniejszych kłopotów. Po uruchomieniu Windowsa wtykam myszkę i wszystko działa (Windows, mysz).
Myszkę podłączałem do różnych portów USB i za każdym razem problem występował.
Czy to znaczy, że myszka jest uszkodzona? Czy ktoś miał taki problem? Czy mogę taką myszkę oddać na gwarancję? Czy jest sposób żeby rozwiązać samemu taki problem?