Witam chciałbym kupić słuchawki typowo dla gracza naczytałem się bardzo dużo zobaczyłem jeszcze więcej ale nie potrafię dokonać wyboru między poniższymi słuchawkami ( zaznaczam że interesują mnie tylko te modele słuchawek żadne inne nie biorę pod uwagę :
+ SteelSeries Syberia V2
+ Razer Kraken Pro
+ Roccat Kave Stereo ( podstawowa wersja za 200 zł )
+ SteelSeries 5Hv3
Czego wymagam od słuchawek ?
Słuchawek używam głównie do grania w strzelanki ( FPS ) więc jakość wybuchów i innych elementów gry jak i pozycjonowanie dźwięku jest dla mnie bardzo ważne - jestem uczulony na Ch**** dźwięk nie cierpię tandety lubię cudowne głębokie i wyraziste dźwięki , mogę dodać że dotychczas używałem słuchawek Creative Fatal1ty ( nie były wygodne - przynajmniej dla mnie po kliku godzinach uwierały mnie w uszy ) wymagam od nowych słuchawek aby jakość dźwięku była lepsza od moich starych Creative dodatkowo muszą być wygodne.
Dodatkowe pytanka :
Naczytałem się kupując Razer płacimy tylko za logo niestety nie wiem czy to prawda ??
Meega dużo przeczytałem że Superlux'y są najlepsze ze wszystkich słuchawek
Ciekawi mnie firma Roccat - nie znam jej, a ma dużo dobrych opinii
SteelSeries - naczytałem się że są super dobre jednak jedni twierdzą że to chwyt marketingowy
+ SteelSeries Syberia V2
+ Razer Kraken Pro
+ Roccat Kave Stereo ( podstawowa wersja za 200 zł )
+ SteelSeries 5Hv3
Czego wymagam od słuchawek ?
Słuchawek używam głównie do grania w strzelanki ( FPS ) więc jakość wybuchów i innych elementów gry jak i pozycjonowanie dźwięku jest dla mnie bardzo ważne - jestem uczulony na Ch**** dźwięk nie cierpię tandety lubię cudowne głębokie i wyraziste dźwięki , mogę dodać że dotychczas używałem słuchawek Creative Fatal1ty ( nie były wygodne - przynajmniej dla mnie po kliku godzinach uwierały mnie w uszy ) wymagam od nowych słuchawek aby jakość dźwięku była lepsza od moich starych Creative dodatkowo muszą być wygodne.
Dodatkowe pytanka :
Naczytałem się kupując Razer płacimy tylko za logo niestety nie wiem czy to prawda ??
Meega dużo przeczytałem że Superlux'y są najlepsze ze wszystkich słuchawek
Ciekawi mnie firma Roccat - nie znam jej, a ma dużo dobrych opinii
SteelSeries - naczytałem się że są super dobre jednak jedni twierdzą że to chwyt marketingowy