Wystąpił kolejny błąd nie wiem czym spowodowany. Na każdym programie jest na początku poza można powiedzieć, że 3 (jak woda w bębnie jest zaczyna prać, jak nie ma nalewa i gdy wyłącza elektrozawór wstępnego na zalewania filtra wywala błąd), płukaniem i jednym z cyklów z praniem, zaś na wirowaniu po wykonaniu 3 impulsów staje i moim zdaniem wtedy powinna zacząć kręcić bębnem, a ona wywala błąd. Migają diody ecotime odplamianie, dodatkowe płukanie (na zielono) i start na pomarańczowo. Świeci się lampka blokady. Czy może być to spowodowane, trochę innym tranzystorem silnika, który też wymieniłem (przyczyną wymiany było to że był zwarty).
Tak jak na tm filmie
https://www.youtube.com/watch?v=bvC_L8_7BFw
Edit:
Znalazłem usterkę, nie widziałem jej, bo była ukryta, rozwaliło kawałek ścieżki i micro element. W domu posiadam płytkę od Indesita WIN 600, ma ona taki sam układ elementów, tylko trzea by moim zdaniem przelutować zasilacz i płytkę z pamiecią. W WIN 600 pralka nie świeciła, powodem moim zdaniem jest cały zasilacz i elementy w przetwornicy, które zamienię z modułu IWC. Reszta jest ok. Nie wiem czy dobrze myślę, i mam pytanie bo dotrzeć do tego żeby to wylutować jest masakryczny. Zna ktoś inne metody ściągania cyny?